Lyckoprojektet-

mars 26, 2009

Nästa träff måndag 6/4 kl 19.00 Beteendevetarhuset bt104

Sparat under: Nyheter — admin @ 11:22 e m

Väldigt kul att så många kom på det första mötet! :)

Lyckoprojektets nästa träff blir måndag 6/4 kl 19.00 i bt104. Inför träffen tänkte vi att var och en kan fundera vidare på vilken strategi eller strategier som känns roligast att börja med samt skriva ner några korta anteckningar kring hur strategin ska genomföras. Vi tänkte börja mötet med en presentation på 15 minuter kring några intressanta rön från lyckoforskningen för att därefter diskutera lyckostrategierna i smågrupper. Bjud gärna in vänner och bekanta!

Varmt välkommen!

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URL

Kommentera

Drivs av Wordpress