Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/26/164326/lyckoprojektet.com/public_html/wp-settings.php on line 512 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/26/164326/lyckoprojektet.com/public_html/wp-settings.php on line 527 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/26/164326/lyckoprojektet.com/public_html/wp-settings.php on line 534 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/26/164326/lyckoprojektet.com/public_html/wp-settings.php on line 570 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/26/164326/lyckoprojektet.com/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/26/164326/lyckoprojektet.com/public_html/wp-includes/query.php on line 61 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/26/164326/lyckoprojektet.com/public_html/wp-includes/theme.php on line 1109 Träff Måndag 20/4: Lyckan i Sverige samt diskussion kring lyckostrategier « Lyckoprojektet

Lyckoprojektet-

april 15, 2009

Träff Måndag 20/4: Lyckan i Sverige samt diskussion kring lyckostrategier

Sparat under: Nyheter — admin @ 8:44 f m

Alla är varmt välkomna till nästa lyckoträff i beteendevetarhuset sal bt104 kl 19.00. Vi kommer att presentera en helt färsk analys av lyckan i Sverige. Presentationen tar cirka 20 minuter och kommer att förklara på vilka sätt socioekonomiska faktorer liksom olika värderingar och attityder påverkar svenskars lyckonivå. Efter detta fortsätter vi diskutera lycka och lyckostrategier i smågrupper.

För de som missat tidigare träffar finns en sammanfattning av ett antal lyckostrategier här.
Vi ses!
Hälsningar / Jesper & Filip

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

RSS för kommentarer till det här inlägget.

Tyvärr, kommentarformuläret är för närvarande avstängt.

Drivs av Wordpress