Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/26/164326/lyckoprojektet.com/public_html/wp-settings.php on line 512 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/26/164326/lyckoprojektet.com/public_html/wp-settings.php on line 527 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/26/164326/lyckoprojektet.com/public_html/wp-settings.php on line 534 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/26/164326/lyckoprojektet.com/public_html/wp-settings.php on line 570 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/26/164326/lyckoprojektet.com/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/26/164326/lyckoprojektet.com/public_html/wp-includes/query.php on line 61 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/26/164326/lyckoprojektet.com/public_html/wp-includes/theme.php on line 1109 Måndag 4 Maj: Om Meditation samt diskussion kring lyckostrategier « Lyckoprojektet

Lyckoprojektet-

april 30, 2009

Måndag 4 Maj: Om Meditation samt diskussion kring lyckostrategier

Sparat under: Nyheter — admin @ 7:12 e m

Välkommen till nästa lyckoträff den 4/5 i beteendevetarhuset sal bt104 kl 19.00.
Inledningsvis kommer Gustav Ericsson att hålla en kort presentation om meditation för att därefter samtala och svara på frågor om saken. Gustav är inskolad i Zen-meditation och har lett meditationsgrupper på Campus under 5 års tid. Efter detta fortsätter vi i vanlig ordning att diskutera lyckostrategier och hur lyckogörat fortgått. Då det gått fyra veckor sedan första träffen är det också ett utmärkt tillfälle för de som vill att planera nya strategier för de kommande veckorna. För nya besökare som missat tidigare träffar finns en sammanfattningar av ett antal lyckostrategier här.

Alla är hjärtligt välkomna!

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

RSS för kommentarer till det här inlägget.

Tyvärr, kommentarformuläret är för närvarande avstängt.

Drivs av Wordpress