Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/26/164326/lyckoprojektet.com/public_html/wp-settings.php on line 512 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/26/164326/lyckoprojektet.com/public_html/wp-settings.php on line 527 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/26/164326/lyckoprojektet.com/public_html/wp-settings.php on line 534 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/26/164326/lyckoprojektet.com/public_html/wp-settings.php on line 570 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/26/164326/lyckoprojektet.com/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/26/164326/lyckoprojektet.com/public_html/wp-includes/query.php on line 61 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/26/164326/lyckoprojektet.com/public_html/wp-includes/theme.php on line 1109 “Three good things” populäraste lyckostrategin « Lyckoprojektet

Lyckoprojektet-

maj 18, 2009

“Three good things” populäraste lyckostrategin

Sparat under: Nyheter — admin @ 11:33 e m

Lyckositen happier.com med över 20 000 medlemmar har listat de tre högst betygsatta lyckostrategierna. Högst betyg (4,5 av 5) fick “Three good things”. Strategin är enkel, skriv ned tre bra saker som hänt under dagen och vad orsaken var till dessa.

Näst högst betyg (3,9 av 5) fick strategin “Have a good day”. Anteckna varje dag under en period vilka 5-6 huvudaktiviteter dagen var fylld med samt hur lycklig du var under var och en av dessa aktiviteter (exempelvis på en skala 1-10). Utvärdera dina anteckningar efter någon eller några veckor och gör upp en plan för hur du kan spendera mer tid på de aktiviteter som du noterat som de lyckligaste.

På tredje plats (också 3,9 av 5) kom “Control negative thoughts ” vilket är en metod som syftar till att ifrågasätta negativa tankemönster. Strategin är ett exempel på så kallad kognitiv terapi.

OBS! Vi planerar en större uppdatering av lyckostrategierna under de kommande veckorna, håll ögonen öppna.

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

RSS för kommentarer till det här inlägget.

Tyvärr, kommentarformuläret är för närvarande avstängt.

Drivs av Wordpress