Lyckoprojektet-

augusti 11, 2009

Ny avdelning: Vanliga frågor

Sparat under: Nyheter — admin @ 12:53 e m

Idag har vi startat en ny avdelning på sidan som heter “Vanliga frågor“. Vi får kontinuerligt frågor kring lycka, lyckoforskning och lyckostrategier. Tanken är att denna sida ska kunna ge korta svar på åtminstone vissa av dessa frågor. Sidan kommer att uppdateras fortlöpande. Om du har förslag på en fråga du skulle vilja att vi tog upp går det bra att e-posta oss på: info@lyckoprojektet.com

1 kommentar »

  1. Min spontana reaktion över detta ämne som jag tycker är viktigt o intressant,inte minst i dag som samhället ser ut!,är psykvårdens arbete med massor av vanebildande piller som skrivs ut? Är det så att piller är billigare än terapi? Varför är serotoninhalten lägre hos vissa människor?

    Kommentar av Agneta Larsson — september 23, 2009 @ 6:07 e m

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URL

Kommentera

Drivs av Wordpress