Lyckoprojektet-

februari 11, 2010

Lyckoprojektet i vår: 8 veckors kurs i personliga lyckostrategier

Sparat under: Nyheter — admin @ 11:46 f m

smiley1

Den 1 Mars drar Lyckoprojektet igång en ny kvällskurs på temat “personliga lyckostrategier”. Kursdeltagarna kommer att under 8 veckors tid testa ett antal olika lyckostrategier i syfte att öka sin känsla av lycka och välbefinnande. Lyckostrategierna är evidensbaserade och framtagna utifrån studier inom ramen för positiv psykologi och kognitiv beteendeterapi. Träffar hålls varje måndag från den 1 Mars till den 26 April på Universitetet 19.00-20.30. Träffarna innehåller blandade moment med både föreläsningar och praktiska övningar. Varje vecka introduceras en ny lyckostrategi tillsammans med övningar som deltagarna sedan testar under den efterföljande veckan. Kursen kretsar huvudsakligen kring Sonja Lyubomirskys bok “Lyckans Verkyg” och kommer vara upplagd på ett mer strukturerat sätt än den studeicirkel som genomfördes förra våren. Antalet platsen till kursen är begränsat till 20, det är först till kvarn som gäller! Du som anmäler dig bör kunna närvara vid de åtta tillfällena som kursen hålls.

Vi som håller i kursen heter Jesper Östman, Lena Werner, Feliks Wallenrodhe och Filip Fors.

Om du vill anmäla dig till kursen, tveka inte att maila: info@lyckoprojektet.com.

OBS! Kvällskursen arrangeras av den ideella organisationen Charity International och ger inga högskolepoäng. Specifik plats för träffarna på Universitetet kommer meddelas till deltagarna i god tid innan kursen börjar.

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

RSS för kommentarer till det här inlägget.

Tyvärr, kommentarformuläret är för närvarande avstängt.

Drivs av Wordpress