Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/26/164326/lyckoprojektet.com/public_html/wp-settings.php on line 512 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/26/164326/lyckoprojektet.com/public_html/wp-settings.php on line 527 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/26/164326/lyckoprojektet.com/public_html/wp-settings.php on line 534 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/26/164326/lyckoprojektet.com/public_html/wp-settings.php on line 570 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/26/164326/lyckoprojektet.com/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/26/164326/lyckoprojektet.com/public_html/wp-includes/query.php on line 61 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/26/164326/lyckoprojektet.com/public_html/wp-includes/theme.php on line 1109 Öppet hus måndag 16 Mars kl 19.00 Samhällsvetarhuset Hörsal A « Lyckoprojektet

Lyckoprojektet-

mars 3, 2009

Öppet hus måndag 16 Mars kl 19.00 Samhällsvetarhuset Hörsal A

Sparat under: Nyheter — admin @ 9:46 e m

OBS! Det öppna huset kommer att vara i hörsal A ej hörsal F

Vill du veta mer om den senaste lyckoforskningen? Eller vill du kanske veta mer om vetenskapligt beprövade metoder för att göra dig lyckligare? Kom och lyssna och ställ frågor på vårt öppna hus. Tid och plats: måndag 16 mars kl. 19.00, Samhällsvetarhuset, Hörsal A vid Umeå universitet (Lindellhallen). Vi inleder med en kort presentation om lyckoforskningens spännande rön. Sedan berättar vi om vår nysatsning, Lyckoprojektet.

Vill du bli lyckligare?

I lyckoprojektet kommer vi att praktisera lyckobefrämjande strategier baserade på den senaste empiriska lyckoforskningen. Vi möts varannan vecka för att diskutera, planera och ge feedback kring strategierna.

Inledningsvis utgår vi från den rysk-amerikanska lyckoforskaren Sonja Ljubomirsky och hennes bok “Lyckans Verktyg”. Den kan beställas från till exempel Bokus eller Adlibris. Hon behandlar lyckostrategier från tio olika kategorier som innefattar allt från positivt tänkande till meditation och hur man vårdar relationerna till nära och kära. Läs mer om Lyubomirsky och hennes forskning här:

Nästa träff är kl 19 måndagen den 23/3, Beteendevetarhuset, sal bt104. Vi bjuder på varm dryck, kakor samt frukt.

Varmt välkommen!

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

RSS för kommentarer till det här inlägget.

Tyvärr, kommentarformuläret är för närvarande avstängt.

Drivs av Wordpress